Enkel Hemsida

Behöver du en enkel hemsida till dig eller ditt företag utan att du ska behöva fundera på något annat? Vi löser allt från början till slut och finns med hela vägen. En enkel hemsida är för dig som känner att du behöver ett visitkort på nätet. Är du fotograf, konstnär eller t.ex en bloggare så passar detta perfekt. Vi kan integrera denna sida med din Facebook-sida eller skapa en levande blogg där du kan logga in och skriva om dina senaste projekt.

Dynamisk hemsida

Behöver du en komplett hemsida för ditt företag eller organisation? Vi löser allt från början till slut och finns med hela vägen. En dynamisk hemsida är för er som känner att ni behöver ett totalt helhetskoncept på nätet. Vi diskuterar fram den bästa lösningen för ert ändamål där vi fokuserar på synlighet och digital framförhållning. Här erbjuder vi bland annat allt från framställning av logotyp till marknadsföring genom Google.

Nätbutik

Behöver du en komplett nätbutik för dina produkter? Vi löser allt från början till slut och finns med hela vägen. En nätbutik är för dig som känner att du behöver ett sälja dina saker genom ett enkelt sätt på nätet. Vi diskuterar fram den bästa lösningen för ditt ändamål vare sig om det handlar om 10 eller 10 0000 produkter. Vi samarbetar också med de bästa betalningslösningarna som finns och ligger alltid i framkant när det gäller nyheter inom handeln på nätet.